maanantai 21. huhtikuuta 2014

When it rains

Sataa sataa ropisee

Tänään on ollut harvinaisen harmaa päivä. Tai oikeastaan viimeiset pari päivää. On silti mukavaa, kun on kevät. Täällä se on jo pitkällä, varmasti Suomessakin. Pidän sateen jälkeisestä tuoksusta. Ilma on puhdas. Märkä ruohikko varpaiden alla. Tulipa runollinen olo. :) Joskus kesäisin, kun sataa oikein kunnolla, menen ulos juoksemaan. Ei haittaa vaikka kastun. Taidanpa uppoutua katsomaan "Avaraa luontoa"...

Quote for the day

Selailin joutessani Facebookia ja seuraamiani kirpputoriryhmiä. Tuli ikävä kirpputoreilemaan. Täältä en ole löytänyt yhtäkään, enkä ole jaksanut enää etsiä. Olen törmännyt vain vintage kauppoihin. Minulla on Kuopiossa vakiokirppiksiä, joissa tykkään käydä: Citypörssi, SPR Kontti ja kirpparilla.fi.

Pidän siitä tunteesta, kun astut sisään kirpputoriin ja mielen valtaa jännitys. Yleensä kun lähden kiertämään kirpputoreja, ei ole määränpäätä tai tiettyä esinettä tai asiaa jota etsin.

In English:

"Singing in the rain..."

Today has been a very grey day. It's been raining all day. But it's nice, when it's Spring. Here in Ljubljana it's VERY Spring, also in Finland I think. I like the smell after the rain. The air is so clear. Wet grass under your toes... I'm feeling poetic at the moment ♥ Sometimes in summer, when it's raining heavily, I like to go outside and just run around. It doesn't matter If I get wet.

...

Talking about second hand shops again. I was browsing some Facebook groups of second hand I'm following and realized how I missed going one. Still haven't find any second hand shops here in Ljubljana, only few vintage shops. I've lost my interest on searching...

I love the feeling when you step in to the store and start browsing, even if you don't have a certain thing you need.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti