torstai 17. huhtikuuta 2014

Zoo life

Päivitystä päivitystä... Enpä ole jaksanut kirjoittaa, kun on muka niin paljon tekemistä. Tai oikestaan paljon nähtävää. Töissä ei ole tarvinnut hikoilla tai hätäillä, koska täällä etelässä nähtävästi työnteko sujuu hieman hitaammin, kuin meiltä suomalaisilta.

Maanantaiaamu alkoi sillä, että odottelimme ulkosalla muuta työporukka. Vajaa tunti tehtiin töitä, kunnes oli taas tauko. No, aika rento päivä silti. Lounaalla menimme työporukan kanssa johonkin BTC:n lähistöllä sijaitsevaan ravintolaan. Ruoan tilaaminen kesti melko kauan, koska tarjoilija osasi hyvin vähän Englantia.

Pari päivää meni rennon työn merkeissä. Eilen Luka antoi kuvitteellisen tehtävän. Meidän piti etsiä Thomannin sivuilta tarvikkeita pieneen teatteriin. Aloitettiin valokamoista ja etenimme kaikkeen pikkusälään. Listaa piti miettiä huolella, koska budjetti oli rajallinen. Siinä vierähtikin täysi työpäivä.

Eläintarhaan...

Tänään kello herätti jo yhdeksältä. Tein aamurutiinit ja suuntasin Ljubljanan eläintarhaan. Sää oli mitä mainioin, ei ollut liian kuuma eikä kylmä. Pysäkiltä piti kävellä jonkun matkaa, koska ns. "eläintarha"-bussi, ei kulkenut.

Matkalla eläintarhaan.

Sydän oli pakahtua onnesta, kun näin kaksi upeaa tiikeriä läheltä. Ei ole mitään niin kaunista otusta. En pidä kotikissoista, mutta villikissat ovat minun mieleen. Muita isoja kissoja oli  gepardi, leopardi ja ilves. Upeita kaikki. Tuli ihasteltua myös riikinkukkoa, kirahveja, joutsenia, pikkupandoja ja mangusteja. Harmi vaan "Timonin" kaveria Pumbaa ei näkynyt. Villisikojen aitaus oli tyhjä. Osa tarhoista oli remontin alla jonkinlaisen maanvyöryn takia.

Ihan mahtava reissu. Poikkesin kierroksen jälkeen eläintarhan kahvilassa syömässä ja juomassa kupin cappuccinoa. Huh miten mahtava reissu. Matkan päätteeksi tuli ostettua iso tiikerimuki, koska tiikerit ♥.

My new friend ♥


In English:

I've been very busy here in Ljubljana, there are so much to see.

Today was a sort of a day-off. I went to the Ljubljana Zoo. My heart almost stopped when I saw two beautiful tigers behind the glass. I'm not a cat person but wild cats are my thing. Other wild cats I saw were a cheetah, leopard and lynx. They are all fabulous. Some other animals alsoo took my breath away: peacock, giraffes, swans, little pandas and mongooses. I was kinda sad because I didn't see "Timon's" friend "Pumba" at all. Wild boars fence was empty. They were renovating the zoo because of some kind of mudslide

What a great day I had. Totally recommend it!


Piikkisika // Porcupine

Squirrel monkey

Mongoose

Giraffes

Tirgggggggggg!

"Meow"

Leopard


Swan


Vesisika // Capypara

Cheetahs

Peacock was scaring away the mongoose


Little panda

Leopard

THE WOLF!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti